logo Smederij Epe

De Smederij EPE

DE SMEDERIJ IN EPE IS GEBOUWD IN 1953 EN IS RECENT AANGEWEZEN ALS GEMEENTELIJK MONUMENT. DE GROTE HAL WAS TOT EEN PAAR JAAR GELEDEN NOG IN GEBRUIK ALS SMEDERIJ. EEN ECHT INDUSTRIËLE LOCATIE MET NOG HEEL VEEL AUTHENTIEKE ELEMENTEN.

ALLE ruimte en creativiteit voor jou, je bedrijf of jouw shoot

PRachtig invallend licht en een fijne sfeer

DE SMEDERIJ BESTAAT UIT DIVERSE RUIMTES MET ELK HUN EIGEN SFEER. DE RUIMTES ZIJN GESCHIKT ALS FOTO- OF FILMSTUDIO, MAAR ZEKER OOK VOOR WORKSHOPS, TRAININGEN, LEZINGEN, BIJEENKOMSTEN EN DINERS. 

Een zee van licht

GRote hal

De grote hal is de oude werkplaats van de smid. De hal heeft grote ramen op het zuiden waardoor er prachtig licht binnenstroomt, zelfs op bewolkte dagen. De hal is ca 9,5 bij 11,5 meter groot en voorzien van veel authentieke elementen. In de ruimte zijn diverse props aanwezig zoals een chesterfield bank, diverse stoelen, spiegels en kleden.

De hal is voorzien van grote schuifdeuren waardoor ook grote objecten en zelfs auto’s naar binnen kunnen.

INTIEM en charmant

ONZE ZOLDER

De zolder is nog een prachtige ruwe diamant. De ruimte is ongeveer 5,5 bij 9,5 meter groot. De ruimte heeft diverse kleinere ramen en is dan ook wat donkerder dan de grote hal. Maar ook hier stroomt door de ramen uniek licht binnen. Daardoor leent de ruimte zich bij uitstek voor wat intiemere fotografie en voor flitsfotografie.VOLLEDIG en functioneel

De keuken

Ben je langer op locatie dan is het fijn om even wat te kunnen eten of drinken. Koffie en thee is altijd aanwezig. Onze volledig uitgeruste keuken biedt verder de mogelijkheid etenswaren gekoeld te bewaren en is daarnaast te gebruiken voor fotoshoots. Ook eventuele voorbereiding van gerechten kan hier plaatsvinden mocht er een evenement zijn of natuurlijk voor food-fotografie.

GOEDE VOORBEREIDING

visagie

Naast de grote hal is een ruimte aanwezig waar gasten zich kunnen omkleden, er rustig gewerkt kan worden aan visagie en persoonlijke bagage neergezet kan worden. Omkleden kan in alle privacy achter een kledingscherm en een eventueel meegebrachte garderobe kan uitgehangen worden op een kledingrek. Een tafel, stoelen en een spiegel zijn aanwezig voor visagie, styling en een kapper.
WIL Je meer weten?

Neem gerust contact op

(c) by Erwin Winkelman Fotografie  – 2023