logo Smederij Epe

FOTOSHOOTS

De Smederij Epe is de fotostudio van Erwin Winkelman Fotografie. Erwin is een allround portret- en reportage fotograaf en verzorgt graag voor jullie een fotoshoot op maat in de Smederij.

Erwin Winkelman
Erwin over zijn fotografie

'elke foto is persoonlijk en vertelt een verhaal'

Familie foto's

Kijk jij wel eens naar foto’s van je familie? Ja toch, dat doen we allemaal. 
Een familiefoto is een tastbare herinnering die generaties lang meegaat. Het is een momentopname van je gezin of je familie dat voor altijd wordt vastgelegd. En het is ook gewoon leuk om te doen. Het laten maken van een familiefoto door Erwin Winkelman Fotografie betekent een leuk moment met elkaar.

fam

Personal shoots

Je bent trots op jezelf, je staat in de kracht van je leven en wilt dat laten zien. Je wilt dat uitstralen. Wil je jezelf laten fotograferen in een persoonlijke fotoshoot? Dan ben je hier aan het goede adres.

De Smederij leent zich bij uitstek voor een fotoshoot op maat. En die maat bepaal jij, want bij een persoonlijk fotoshoot ben jij de regisseur en ga je samen met Erwin Winkelman aan de slag om het beeld wat jij in je hoofd hebt op foto te krijgen.  

 

jij

ZAKELIJKE fotografie

Bedrijfsfotografie is van cruciaal belang voor elk bedrijf, ongeacht de omvang of branche. Het is meer dan alleen maar foto’s maken; het is een krachtig instrument voor branding, marketing en communicatie.

Het laat zien wie je bent, wat je wilt zijn. Foto’s kunnen je merkverhaal vertellen en de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelen.

Bedrijfsfoto’s worden vaak op locatie gemaakt, maar het kan juist goed zijn dit op een andere locatie doen. De Smederij is hier zeer geschikt voor en Erwin Winkelman is een ervaren bedrijfsfotograaf.

bedrijf

Wat onze klanten zeggen op Google

Wij hebben bij Erwin een familieshoot gedaan. Van nature houden wij niet zo van poseren en op de foto staan, maar Erwin heeft ervoor gezorgd dat wij ons op ons gemak voelden. Het werd een gezellig middagje uit en alleen dat al was een mooie herinnering. Maar toen kregen wij het eindresultaat. Met één woord; geweldig!

Nyck de Weerd

In januari hebben wij met opa en oma, en twee gezinnen een shoot gehad in de smederij. Wat een mooie foto's zijn dat geworden. We zijn op een vriendelijke en professionele wijze geholpen en zijn super blij met het resultaat.

Dennis van Schoonhoven

Top fotograaf!! Ondanks de korte tijd die we hadden is alles goed gekomen. Prachtige foto's gemaakt op een geweldige locatie.

Leoni van der Horst

ik wil meer weten

Ik ben nieuwsgierig geworden en wil graag meer weten over een shoot met Erwin Winkelman Fotografie in de Smederij.
Selecteer de shoot waar je meer over wil weten.

(c) by Erwin Winkelman Fotografie  – 2023